Madame Blossom's Book of Poems

Monday, March 12, 2007

show me your desktop!

Tagged by Mya (sorry lambat buat homework), I hereby show my desktop to the world (ceeeh...)
Alah.. actually pun.. takde apa lah sangat :p



Resolution : 1400 x 1050 pixel
(right click->properties->setting)

Laptop/LCD or CRT : Laptop

Been using this desktop since : dari mula pakai laptop ni.

Wallpaper since : actually baru aje.. cause hard disk corrupted.. baru lepas tukar hard disk ni. Before that pun.. gambar pasir kat beach jugak.

Tip : Camna nak get gambar desktop? hit Prnt Scrn - pakai button yang kat atas tuuu.. tuu.. ah. Then buka software PAINT/PHOTOSHOP/GIMP/atau apa2 software yang sewaktu dengan nya, new document -> paste. After that, jangan lupa SAVE)

I'd like to see.. siapa punya desktop eh..
hmmmm........
ok.
I wonder what THEIR desktop looks like

1. spidey

2. AM

3. Azer dah ada orang book - ha.. da buat pun dia

3. Teddie (..wondering dia tak tukar wallpaper ke)

4. FreakGeek hmm.. dia ni.. dia nak remain anonymous.. soo.. I'll leave her be.

4. Che'Fara (hi!.. I'd like to know you better..)

5. Hafizjenggo - dia ni slalu sibuk.

5. Pink - dia ni LAGI slalu sibuk..

5. Dzulrena

6. Yara

(actually 5 aje.. but.. I want 6.. boleh?)

Thereafter you all can tag another 5.
Ada orang kata, you can tell how a person is, by looking at their desktop.

p.s. Perkara ni adalah HARUS aje.. tak wajib nor sunat.
So, kalau ada time, tunjuk eh..

7 comments:

spidey said...

apa daa...

Yara said...

oh, my desktop has the same background as my blog.Light blue with dolphins.

AM said...

Tip : Camna nak get gambar desktop? hit Prnt Scrn - pakai button yang kat atas tuuu.. tuu.. ah.

button mana?
sila beri tunjuk ajar :)

DzulRena said...

hmm.. ok sis...
this tag "sonangbaitu"...

jap lagi i will post it out ok ~wink~

AM said...

ok tak mengapa. Suhail dah tunjuk ajar. done. wallpaper posted :)

blossom said...

spidey,

thanks.. cantik desktop. :)


yara,
ok.. i'll imagine from there.

am,
Ok.. ada hikmah jugak eh.. belajar print screen.. dengan kemas kini desktop.. :)

rena,
sweet. :)

JenGGo said...

Tagged!!!